mi se spunea blondi

vicky cristina barcelona

In Jurnal călător on Septembrie 5, 2011 at 14:25

vicky cristina barcelona e tot cu de-ale dragostei.

interesant e că aici sunt surprinse persoane care fac la un moment dat exact ceea ce simt, chiar dacă, după aceea, se reîntorc cuminți/ speriate la locul lor și dau bine în societate și în familie.

vicky se îndrăgostește nebunește de juan antonio, deși îndrăgostirea nu intra deloc în planurile ei de viață, măritiș, căsnicie, siguranță… se consumă o noapte de amor, după care vicky se întoarce la rațiune și se căsătorește așa cum stabilise. și lucrurile par aidoma cu cele dinainte de juan antonio, dar ele nu mai sunt deloc așa. s-a schimbat totul. vicky mai are o întîlnire cu juan antonio, doar că nevasta acestuia întrerupe întîlnirea celor 2. plecînd din barcelona, vicky redevine ceea ce se așteaptă de la ea (și ceea ce se aștepta chiar ea), o soție măritată cu un om de succes, care o iubește și cu care dă foarte bine la public. și cam atît.

cristina experimentează. simte. ea nu face doar o dată ceea ce simte, ea face în general ceea ce simte, chiar dacă acest lucru le dă celor din jurul ei o anumită nesiguranță, iar ei înșiși o anumită îndoială.

juan antonio simte și iubește. tot ce i se oferă. nu ratează nimic. dar asta nu îl face deloc un oportunist sau un fustangiu. el o iubește pe vicky, o iubește pe cristina, în timp ce nu a încetat deloc să o iubească pe fosta lui soție, maria elena.

maria elena cea năvalnică și nebună îl iubește pe juan antonio, dar nu poate conviețui doar cu el. singura perioadă în care cei doi se împacă de minune, este atunci cînd ei sunt de fapt 3: juan antonio, maria elena și cristina. triunghiul amoros se dezvoltă totalmente nonconformist dar plin. (aș fi vrut să spun rotund :)) cînd cristina se decide să plece (nu e veronika se hotărăște să moară), cei doi ajung văduviți la vechea lor relație imposibilă de 1 la 1.

filmul conține momente de autenticitate, asumate de toate personajele principale. și pasiune care în general nu se refuză. se oferă din toată inima. și dragoste.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: