mi se spunea blondi

de ce face bărbatul o omletă atît de bună

In Jurnal de zi cu zi on Iulie 5, 2011 at 12:54

pentru că nu gătește în fiecare zi, ci doar atunci cînd are dispoziția necesară.

avînd dispoziția necesară se poate concentra și dedica exclusiv și cu entuziasm actului de a bate ferm, dar gingaș ouăle, a tăia în bucăți destul de groase cabanosul sau șunca (omleta trebuie să conțină carne, nu?), a arunca pasta obținută în tigaia încinsă și apoi a o franjura în mici bucățele aurii.

iar dacă spală și vasele, se cheamă că ești o femeie cu adevărat norocoasă.😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: