mi se spunea blondi

te-ai supărat? Da!

In Jurnal de zi cu zi on Martie 26, 2011 at 10:45

la un moment dat te saturi.

te saturi de revoltă gratuită, cauzată de faptul că, deși ai telefonat la nu știu ce club pentru a ți se rezerva o masă, ți-au fost rezervate doar niște scaune la bar, pentru că mese disponibile nu mai erau.

te saturi să auzi comentarii de genul:„ păi spune și tu, măi frate, dacă este posibil. asta e bătaie de joc”. te saturi, pentru că ție nu ți se pare deloc asta, ca fiind bătaie de joc. tu ieși să te deconectezi, să te simți bine, să te relaxezi, să zîmbești, să fie frumos. nu să se comenteze aberant o mie de chestii mărunte, care chiar nu contează nici cît negrul sub unghie, nu să asculți revolte și frustrări și refrene banale, de genul:„lumea asta e rea și vrea neapărat să ți-o tragă… și tu trebuie să fii șmecher și să nu îi lași pe ceilalți să te ia de fraier.” iată ce îi doare pe cei mai mulți. că ar putea fi luați de fraieri. păi dacă te ia de fraier un … fraier, ce importanță are pentru tine? dacă ștampila cu eticheta ți-o lipește șmaf unul care n-are niciun sistem de referință în afară de ban, pumn, orgoliu, ce înseamnă pentru tine ștampila cu pricina? nimic.

concluzie: faptul că accept să fiu aproape, nu înseamnă ca accept toate manifestările de golănie caracteristice celor … de după blocuri.

faptul că zîmbesc, nu înseamnă că nu aud vorbele de mahala, care indică pînă la urmă frustrări neputincioase și cam atît.

nu deranjezi/ lovești/ poate în anumite momente chiar rănești pe cineva, doar dîndu-i cu o bîtă în cap. deranjezi/ lovești și comportîndu-te aberant, considerîndu-te Lombellico del Mondo, gîndind că doar tu contezi, doar dramele tale contează, doar paranoile tale sunt justificate, doar ție ți se pot întîmpla tragedii de genul: a nu ți se rezerva o masă corespunzătoare într-un club. haha.

ps. drept pentru care, aseară, îmbrăcată la vreo cîteva ace, cu gentuță, palton, botinuțe și niște mănuși de primăvară pe care mi le-am îndesat în ultima secundă în poșetă, am făcut o plimbare admirabilă din centrul poluat fonic de drifturile din sensul giratoriu pînă acasă la mine.

pps. fraților! consumați etno-botanice doar dacă vă simțiți în stare!

blondi cea cu fițe. dar măcar asumate, frate…

Anunțuri
 1. Din categoria prietenii stiu de ce:

  -experienta celor cativa ani adunati pe umeri imi arata mereu ca iesirile planificate, in majoritatea cazurilor, nu ies de nicio culoare.
  -in schimb, momentele adhoc raman pline de savoare. 🙂

  ..acum inteleg de ce nu ne-a mai iesit ieseala..
  eu am stat pana la urma in varful patului, adormind intre perne ca o pensionara..
  tu te-ai straduit sa faci o chestie, si-ai ajuns sa te intorci acasa pentru a te cocota in varful patului.
  pacat ca ti-ai irosit energie enervandu-te.
  be zen. 🙂

  • din pacate, q.e.d, ca pe vremuri, la scoala la ora de mate 😉
   dar nu-i bai mare, data viitoare va fi cu siguranta altfel :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: