mi se spunea blondi

cina

In Jurnal de zi cu zi on Martie 10, 2011 at 23:40
  • un covrig
  • cu pastă de ardei iute,
  • icre negre daneze (apropo, știați că nu știu ce icre negre, cred că de morun sau de ceva și mai exotic, costă nu mai puțin de 10000 lei kilogramul?? da, sunt bine trecute zerourile…),
  • o fărîmă de unt și
  • 3 măsline umplute cu gogoșar.
  • apă cu gust de mere și la treabă!

să nu uit de aperitiv: bomboane rafaelo. bune, sunt, doamne…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: