mi se spunea blondi

mr proper albastru

In Jurnal de zi cu zi on Ianuarie 19, 2011 at 21:16

nu. nu m-am dus la lecturat, deși așa am afirmat sus și tare.

am fost în schimb pe balcon, am înșfăcat găleata și mopul, am mers la baie, am turnat puțin mr. proper (ocazie cu care am constatat că soluția e pe terminate), un pic de apă caldă și dă-i bătaie. am pornit curățenia de … noapte în dormitor. am scos covoarele și celelalte mici obiecte de pe parchet pe hol și am spălat parchetul. nu am stors prea bine mopul, se pare, căci a rămas o peliculă consistentă pe parchet după ce am terminat operațiunea cu pricina. nu m-am agitat. am trecut apoi la baie, bucătărie, sufragerie. cu o rîvnă nevoie mare. am ajuns chiar și la mozaicul din ciment (?) de pe balcon și la cel de pe scară, din fața ușii. am spălat temeinic. am aruncat apoi capul din bumbac al mopului la gunoi și am pus unul nou nouț, alb, din bbc sută la sută, mărimea L. cel puțin așa scria pe ambalaj. am aruncat apa. am scuturat covoarele. am rearanjat micile obiecte din dormitor. am obosit puțin, dar probabil că voi dormi bine.

mai am două chestiuni de spus:

1. nu e atît de grav pe cît pare. chiar dacă era 11 noaptea, am fost delicată gîndindu-mă la vecinii a căror dimineață va începe … de dimineața. nu le-am tulburat somnul. și nu e atît de grav, deoarece – de departe – cea mai gravă manifestare de genu, a fost cînd, pe la o oră imposibil de manitală, frecam rosturile de la gresie cu periuța de dinți…

2. m-am bucurat că era noapte și ceață. nu de alta, dar în elanul muncitoresc pe care abia ce l-am stăvilit, cred că aș fi decis că geamurile mele ar trebui spălate. și am multe geamuri și știți că se spală destul de greu? 😉 plus că încă nu am găsit metoda+instrumentele potrivite, astfel încît să nu rămînă măcar niște urme vagi, dacă nu chiar vizibile rău, în urma operațiunii de spălare, în ciuda operațiunii de spălare.

și acum, chiar că merg la lectură. 🙂

vă pup,

blonda în nocturnă dispoziție casnico-gospodărească.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: