mi se spunea blondi

personagii

In Jurnal crochiu on Iulie 25, 2010 at 18:16

jaguarul.
jaguarul este un tip slab, tîrîndu-și greu un picior după el, cred că stîngul. în ciuda caniculei, îmbrăcat în piele, cu părul lung, prins într-o coadă, cu o chitară strînsă la piept. zică-se că performează foarte bine la chitară. bine, același repertoriu – deci la un moment dat pericol de redundanță – dar altfel acuratețe. posibil virtuozitate. jaguarul umblă cu o tînără de 16 ani și jumătate. care a trebuit să declare pe propria răspundere că e îndrăgostită de el.

nea george.
nea george are undeva pe la 50 și ceva de ani, ochi de un albastru decolorat. cînd este prezentat/ i se prezintă domnișoare, rostește modest „nea george” și apoi le sărută galant mîna. spune că îi plac domnișoarele. „uite, chiar și aceea cu prosopul în mînă care merge la duș.” e de fapt un simplu furtun de grădină denumit funcțional duș. „fata e cu prietenul, care e acum în bucătărie. da eu nu stric relații. eu le consolidez.” nea george ne-a condus pînă la poartă, în timp ce eu mîncam o corcodușă.

samuraiul. aka shaolin.
înalt. cu părul lung. cu bermude roșii. aceleași bermude roșii de cîteva zile. ba nu. are și unele bleumarin. cu ochelari rotunzi și rozi. (văd că redundanța nu îl paște numai pe jaguar. :-)) plîngînd, pentru că planeta este prea poluată. plîngînd autentic, împreună cu un cerc de prieteni. alminteri, un tip extrem de deștept mi s-a spus, dar complet praf. se zice că își va reveni cînd va pleca de aici.

tipul de pe plajă pe spatele căruia e făcut un tatuaj reprezentînd un chopperist călare pe motorul lui.

apropo de tatuaje: unul întins pe tot spatele, cu două piroane bătute în carne, cu urmele de sînge care se preling. șortul m-a oprit să văd unde se opresc.

tînărul cu păr cîrlionțat. cu fața arsă de la expunerea la soare, fără protecțiile de rigoare. vorbind cu jind despre sex on the beach. eu am crezut că era vorba de cocktail. nu era așa. amărît că în acest weekend nu a ieșit nicio combinație. și că cei responsabili cu baldachinele l-au trezit brutal de dimineață. și pregătindu-se fără chef să facă autostopul înapoi acasă.

vine lumea, pleacă lumea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: