mi se spunea blondi

fițe de vară

In Jurnal de zi cu zi on Iulie 20, 2010 at 19:43

boema care doarme în vamă în rulotă și face duș la dușurile publice, unde se și spală temeinic pe dinți și apoi se dă cu ulei tailandez de nucă de cocos, temerara care ia cu asalt plaja de nudiști dimineața – a se citi de pe la ora 11 jumate – iar după masa se așază cuminte pe un șezlong și citește cărți erudite 🙂 blonda cu pricina care vasăzică s-a ridicat brusc de la masă și, ca o terasară absolut autentică, s-a echipat temeinic: bermude puțin pătate cu vopsea, pantofi sport puma, geacă de vară de motor, cască și mănuși și s-a cocoțat pe viespe să dea o tură pe litoral. așa de control. și să cumpere niște nectarine și niște banane.
și apunea un soare roșu și parcă puțin trist, se consemna un mic genocid în rîndul insectelor care își dădeau obștescul sfîrșit pe vizieră și run, blondie, run. sky is the limit and sundown is the target. și mai am o țintă în seara asta: să fac niște flickuri pe saltelele de pe plajă și să adun viață sub formă de nisip în pumn și apoi să îi dau drumul pentru a rămîne veșnic la mine.

am văzut un motor frumos foc, albastru, să fi fost o honda hornet de 600 cm cubi. doamne, cît de fericit trebuie să fie posesorul ei 🙂

marea a fost supărată azi. a răbufnit mînioasă sub formă de alge care ți se încurcau printre mîini cînd încercai un crawl destul de temerar.
iar eu miros a nucă de cocos și aștept să plouă la noapte la mare.
și vă iubesc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: