mi se spunea blondi

utile

In Jurnal de zi cu zi on ianuarie 11, 2010 at 07:02

Cum se pierde cel mai rapid un tip. (how to lose a guy in ten days) Aş fi vrut să spun un bărbat. Dar s-ar putea să nu fie cazul. Prima variantă – un tip se pierde cu ajutorul sintagmei: cultura mâncării.

„Ce-ţi place să mănânci?”

” Orice.”

” Cum orice?”

” Păi eu mănânc atunci când îmi este foame şi atunci orice este bun.”

” Dar trebuie să ai o preferinţă culinară. O mâncare pe care să îţi placă să o savurezi.”

” Să o ce?”

” Să o savurezi. Să îţi mângâie papilele gustative. ”

Daca ne-am opri aici, poate că nu ar fi o pierdere chiar totală, dar nu ne oprim şi vine lovitura de graţie: chintesenţă. Cuvânt aruncat neglijent într-o propoziţie care se dorea oarecare. Şi cu asta, repectivul a luat-o la sănătoasa total şi definitiv.

Varianta doi. La fel de eficace. Sunteţi împreună într-un supermarket. El plimbă coşul agale. Ajungeţi în dreptul raionului cu bere. Tu îl întrebi ce bere bea. El răspunde că nu e important. Tu insişti, dacă tot vei cumpăra bere, de ce să nu fie cea care-i place. Cu jumătate de gură, el admite un anume tip de bere care i-ar plăcea. Te uiţi fericită pe raft şi constaţi că da, este berea respectivă, dar doar la bax de 6 sticle. Acuma, dacă tot ai intrat în horă, e clar că trebuie să joci. Iei un bax întreg şi îl pui în coş. Acasă, el îşi desface o bere şi vrea să îţi desfacă şi ţie una. În acest moment remarcăm chintesenţa manifestării de independenţă a femeii: recunoşti că ţie îţi place doar berea cu aromă de grapefruit. „Păi şi atunci de ce ai luat un bax??” Vine întrebarea disperată a celui care se vede deja consemnat să dea fuga în casa respectivă, la frigiderul respectiv, măcar până se termină baxul cu pricina….Şi cu asta, repectivul a luat-o la sănătoasa total şi definitiv.

end of story sau … selecţie naturală…

Reclame
  1. La a 2-a varianta nu sunt de acord cu tine.Daca ajungi sa mergi cu el acasa inseamna ca nu aveti o relatie distanta ci una apropiata.Deci ar fi trebuie sa stii ce fel de bere ii place.In al 2-lea rand nu stiu de ce trebuie tu sa cumperi tu bere pentru el.El trebuia sa-si cumpere berea, asa ar fi normal ; ori sunt eu demodat ori am ratat o era.
    Parerea mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: